Plant Therapy: Лавандова вода для краси обличчя та волосся

Lavandula angustifolia.

Активна вода з лаванди чудово підходить для догляду за шкірою, та це фантастичний охолоджувач обличчя протягом літніх місяців.

100% натуральний гідролат лаванди це освіжаючий і розслабляючий багатоцільовий спрей. Має безліч способів застосувань, якими ви і ваша сім’я можете скористатися.

ГАРНА ШКІРА – чудово підходить для зволоження і оздоровлення вікової, сухої і чутливої шкіри, для жирної і крупнопористої шкіри.

ТОНЕР ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ – Використовується для тонізації сухої шкіри

АРОМОТЕРАПІЯ – 100% чиста лавандова вода володіє красивим і розслаблюючим трав’яним ароматом, який можна розпилювати як на білизну, так і на шкіру.

ОЗДОРОВЛЕННЯ – протизапальний й антибактеріальний засіб

Аромо-лавандова вода може використовуватися для заспокоєння, гідратації та відновлення всіх типів шкіри. Вода з лаванди Lavandula angustifolia також чудово підходить для лікування роздратованої шкіри, а також ефективний тонер для сухої шкіри.

Легко використовувати: Тримайте невелику пляшечку лаванди з розпилювачем в холодильнику і зрошуйте шкіру, коли захочете. Лаванда полегшить відновлення після сонця, допоможе заспокоїти почервоніння.

Для волосся. Пиво і яблучний оцет зазвичай використовуються в народній косметології як ополіскувачі, щоб надати волоссю блиску, а також зменшити лупу. На жаль, ці інгредієнти можуть працювати не так, як очікувалося, можуть порушити природний Ph баланс шкіри голови. Лавандовий гідролат – набагато краща альтернатива для зрошення волосся. Він також має антибактеріальні та протигрибкові властивості (як і монарда, до речі), що вносить істотний внесок у підтримання чистоти, блиску і здоров’я волосся.

Сонячні опіки. Оскільки олія лаванди має відому репутацію використання при опіках, має сенс, що гідролат також охолоджує і пом’якшує сонячні опіки.

Аромат: більш трав’яний або трав’янистий, з легкою квітковою нотою.

Добавки: не містить спирт, барвники, ароматизатори, консерванти.

Безпека: гідролат лаванди вважається безпечним у використанні на відміну від ефірних олій. Його можна використовувати щодня. Немає відомих протипоказань для застосування окрім індивідуальної непереносимості лавандового масла, та вагітності.

Гідролат лаванди Lavandula angustifolia

гідролат лаванди

Якщо у Вас є питання пишіть нам у вайбер спільноті для швидкого зв’язку. Допоможемо підібрати косметику, приготуємо індивідуальний рецепт.

Замовити дзвінок