Натуральні медові свічки в вашому домі. Релакс, комфорт та затишок.

Ритуали існують і сьогодні. Хоча нам більше не потрібні свічки для освітлення, ми зберігаємо їх як вираження благоговіння і роздумів. Свічки мають унікальне значення для кожної людини залежно від їх призначення та ситуації, в якій вони запалюються. Загальна нитка полягає в тому, що свічки представляють світло і енергію.

Свічки все частіше перетворюються на чуттєвий досвід, спосіб заспокоїти наші почуття, запалити романтику, і позначити прагнення до більш спокійного і осмисленого способу життя. Зазвичай, використовують свічки, оскільки ніжне світло полум’я приносить радість або забезпечує комфорт.

Моменти комфорту виглядають по-різному для кожного з нас. Прекрасним способом розслабитися та відновити енергію є проведення часу у ванні. З настанням прохолодної погоди у вас може виникнути спокуса заглибитися у теплу молочну чи сольову воду, запалити вогник свічечки та трохи відпочити. Наступного разу, коли ви будете наодинці, спробуйте запалити свічку з бджолиного воску. Швидше за все, це скрасить ваш день.

Мідне дерево

Свічки – чудові декоративні предмети. Не так багато предметів декору можуть викликати емоційний відгук так само, як палаюча свічка. На додаток до освітлення, вони підкреслюють чарівне середовище і тонкий романтичний настрій. Свічки за столом також можуть творити чудеса для вашого настрою. Зазвичай їх ставлять для вишуканих вечерь. Ви будете здивовані, побачивши, як просте запалювання свічки робить звичайну трапезу більш інтимною і значущою.

Ми вважаємо, що 100% чисті свічки з бджолиного воску без доданого запаху є найкращим вибором для спалювання біля їжі.

? Для більш урочистих випадків виберіть свічки різної висоти і розміру. Розмістіть їх низкою, сгрупуйте.

? Більш темні, драматичні кольори свічок зазвичай вважаються святковими і романтичними, а світліші, більш тонкі відтінки викликають почуття радості.

? Плануючи наступну трапезу для своєї родини чи для великого торжества, такого як Великдень, обов’язково включіть свічки як функціональну центральну частину, щоб викликати потрібну атмосферу.

Бажаємо вам теплих і чудових вечорів!

Замовити дзвінок