Натуральні воскові свічки до Великодня

Натуральні воскові свічки до Великодня від Екоматриця. Свічка на Пасху – 2021.

Великдень – одне з найбільших свят у християнстві. Дата Великодня змінюється щороку, і 2021 року Пасха Христова – Великдень, припадає на 2 травня.

Коли до Великодня залишається ще час, ми подумали, що поділимось своїми найкращими свічками з високоякісної вощини, які можуть стати в нагоді до цього свята. Нехай ваш дім виглядає красиво, і дивовижно пахне!

Ці натуральні воскові свічки можна запалити для священної церемонії під час Великодня. В той же час і день, ці приголомшливі свічки стають чудовим доповненням для вашого великоднього сніданку або обіднього столу вдома.

В наших свічках використан чистий воск дуже високої якості та без домішок. Насолоджуйтесь теплим характерним сяйвом свічок з бджолиним воском із заспокійливим природним ароматом.

「 Свічки з бджолиного воску мають багату історію. Найдавніші належать до Стародавнього Риму, де згорнутий папірус неодноразово занурювали в бджолиний воск – подібно до сучасних конічних свічок.

До середньовіччя свічки з бджолиного воску часто використовували в церковних церемоніях, але рідко вдома, оскільки вони були досить дорогими. Вони були настільки звичним явищем у церквах, що їх називали «церковними свічками» Свічки з бджолиним воском також широко використовували суд і знать.」

Медові свічки Натуральні

  • якісний віск жовтого кольору
  • виражений медовий запах
  • не містить добавок
  • термін придатності не обмежений

розміри свічок 26 см*4,5 см ——– та 13 см*4,5 см

  • Чи ви знали, що антибіотичні якості воску допомагають боротися з хворобами у вулику? ?
  • Свічки з бджолиним воском – чудовий спосіб очистити повітря, а також вони гарно прикрашають ваш дом.
  • Ці свічки не шкідливі для навколишнього середовища
Замовити дзвінок