Шампунь з піроктон оламін (Octopirox)

Майже всі стикаються з проблемами волосся, такими як лупа, втрата волосся, повільний ріст і посічені кінчики. Наявність лупи послаблює шкіру голови і призводить до інших проблем. Тому лупу потрібно відстежувати на самому початку. Шампуні, що містять піроктон-оламін, ефективні для лікування різного роду проблем з волоссям.

Що таке піроктон-оламін?

Octopirox® або Piroctone olamine – один із найефективніших засобів проти лупи, доступних на сьогоднішній день на ринку. Він дбайливо впливає на шкіру голови, ефективно контролює ріст мікроорганізмів і безпосередньо спрямований на причину лупи. Піроктон-оламін успішно використовується більше 30 років та не має жодної природної альтернативи, яка наближається до його ефективності.

Що спричинює лупу?

Лупа виникає внаслідок росту грибків, надмірного виділення шкірного сала та місцевих запалень. Часто все це разом викликає лупу. Більше того, коли процес оновлення шкіри голови погіршується, надлишок відмерлих клітин утворює грудочки на голові і здається видимими лусочками для ока, які називаються лупою. Надлишок шкірного сала також діє як поживне середовище для росту грибка на шкірі голови, що викликає подразнення та свербіж. Це призводить до місцевого запалення, яке посилює ріст клітин, що призводить до утворення пластівців, які здаються лупою.

Причиною того, чому шампуні з Piroctone olamine можуть зменшити та усунути лупу, є те, що піроктон-оламін, як відомо, вбиває грибок або грибкові інфекції. Більше того, ця сполука також зменшує втрату волосся та сприяє його зростанню. Завдяки цим перевагам піроктон-оламін вважається чудовим інгредієнтом шампунів.

Чи натуральне походження у піроктон-оламіну?

Піроктон-оламін – це особлива сіль, яка також відома як октопірокс та піроктон-етаноламін. Речовина має нафтохімічне походження і допомагає лікувати лупу. Немає жодної природної альтернативи, яка наближається до такої ефективності, як ця.

Переваги шампуню з Piroctone Olamine:

  • Лікує лупу
  • Запобігає випаданню волосся
  • Підсилює ріст волосся

Список джерел:

1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21272039/
2. https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Ethanolamine
3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3401680/
4. https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Zinc-pyrithione#section=3D-Conformer
5. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18004291/
6. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4852869/
7. https://ghr.nlm.nih.gov/condition/androgenetic-alopecia
8. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18498517/
9. https://www.ewg.org/skindeep/ingredients/704914-PIROCTONE_OLAMINE/


Замовити дзвінок