Рапна сіль для ванн з бетакаротином Імбирне асорті

Ексклюзив від Еко технології-21! Рожева ропа з бетакаротином та сіль Рожевого озера України в нових сольових міксах для ванн!

Повністю ручна робота, жодних барвників і синтетичних добавок. Природна гліцеринова сіль + природні ефірні олії, порошки трав та екстракти. Нескінченно обожнюємо і неймовірно пишаємося!

Рапна сіль для ванн з бетакаротином.

Бетакаротин і гліцерин – Спіруліна і обліпиха – Спіруліна і чорна глина – Натуральні ефірні олії

Рапна сіль для ванн з бетакаротином Імбирне асорті – теплий, розігріваючий сольовий мікс рапової рожевої солі для ванн, хвойно-цитрусова суміш з імбирем.

Рапна сіль для ванн з бетакаротином Солоне сяйво – антибактеріальна суміш рапової рожевої солі з чорною глиною, лавандою, м’ятою і чайним деревом.

Сіль оформлена в стильні скляні банки з буковою кришкою. Це 650 грам справжньої жирної лікувальної солі!

Сольова ванна з рапою покращує функціональний стан нервової системи, шкіри, нормалізує імунологічні показники. Ванни з рапнимі солями знімають стрес, заспокоюють нервову систему і відновлюють запас сил. Солоний розчин надає шкірі сильну антисептичну дію, стимулює кровообіг і зменшує больові синдроми, збагачує організм поживними речовинами.

Використовують таку рапу для ванн як у вигляді самостійного курсу лікування, так і в комплексі з грязелікуванням.

Рапна сіль для ванн з бетакаротином Імбирне асорті
Рапна сіль для ванн з бетакаротином Імбирне асорті

Рожева сіль – сіль з бета-каротином.

Природний рожевий колір солі зумовлений дією дуже рідких і цінних одноклітинних водоростей Дуналіелла солоноводна. Для власного захисту в сильно солоній воді, під палючим сонцем мікроводорості виробляють велику кількість бета-каротину, який і надає ропі натуральний рожевий колір.

Грязі цього озера сертифіковані в 2005 році та допущені до використання як лікувальний і косметичний засіб. Грязі озера входять до програми страхової медицини Німеччини.

Сіль також насичена гліцерином і від цього виглядає жирною, навіть виділяє “вологу”. Він корисний для шкірних покривів.

Рожева сіль є абсолютно натуральним продуктом. Вона не обробляється, не перемелюється і не сушиться. Як 100% натуральний продукт сіль і рожева ропа може містити деякі натуральні частки з озера.

Багата за составом та жирна завдяки гліцерину, ця природна сіль містить велику кількість мінералів і цінних мікроелементів, та застосовується в лікуванні захворювань:

  • опорно-рухового апарату, периферичної нервової системи та центральної нервової системи (хронічні радикуліти, невралгії),
  • органів травлення (функціональні захворювання шлунка, кишечника, хронічні гастрити, коліти, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, захворювання печінки і жовчного міхура),
  • при хворобах обміну речовин та ендокринної патології (подагра, порушення водно-сольового обміну, ожиріння, цукровий діабет легкої та середньої тяжкості без ацидозу),
  • при хворобах сечовивідних шляхів (сечокам’яна хвороба, пієліти, цистити),
  • при хворобах шкіри: дерматози, псоріаз, себорея, ексудативний діатез, нейродерміт, екзема.
  • при реабілітації (відновлення функцій) організму після перенесених захворювань.
  • для профілактики захворювань і активізації імунного захисту організму
Рапна сіль для ванн з бетакаротином Імбирне асорті
Рапна сіль для ванн з бетакаротином Імбирне асорті

Запрошуємо в світ натуральної української косметики!
Доставка по всій Україні.
З усіх питань телефонуйте +38 (050) 851-00-16

Замовити дзвінок