Фото відгук на водоочисник “Гіацинт”

Відгук водоочисник Гіацинт

Локація: Запоріжжя, жовтень 2023

Емність з краном на 10л, додавали 2 ковпачка водоочищувача “Гіацинт” 

Чому 2 ковпачка на 10л? По-перше бачимо що йде багато іржі, в цьому випадку коли вода дуже забруднена можна додати більше коагулянта. По-друге рука у користувача відпрацьована саме так, це персональна звичка, в цьому випадку оправдано.

  • Щойно набрана вода. Воду набираємо під тиском. Якщо тиск слабкий, тоді підливаємо водоочисник під струмінь, це дозволяє речовині перемішуватися. При слабкому тиску в крані, перемішайте додатково.
  • Через 20 хвилин. Пішла перша реакція. У цьому випадку, а це 17 година дня, у нас було багато іржі у воді. Усю іржу видно на фото. Якість вихідноі води залежить від вашого регіону. В різних містах та селах у вас буде своя картина, різна, це нормально.

З кожною хвилиною і кожною годиною осад все більше опускатиметься на дно ємності, і в результаті ляже щільно, нижче рівня крана.

  • Вода наступного ранку. Остаточний результат очищення. Вже набираємо для пиття.

Домашній водоочищувач, побутовий та сучасний, високоочищений коагулянт “Гіацинт” очистить неякісну воду від таких шкідливих домішок:

 ✅ завислих і осадових порід
 ✅ від солей важких металів 
 ✅ мінеральних і органічних, білкових речовин
 ✅ від хлору і хлорорганики
 ✅ ПАВов
 ✅ від водоростей, в тому числі синьо-зелених (вони зв’язують кисень у воді і провокують загибель риби та інших живих істот).

Замовити дзвінок