Інтер’єрні медові свічки від Екоматриці

Інтер’єрні медові свічки ? це один жест, щоб висловити ваш настрій, вашу думку чи навіть ваш погляд на життя! Запалюючи красиві свічки ручної роботи ви створюєте романтичну та затишну обстановку у своєму домі.

Є щось неймовірно заспокоююче в м’якому, теплому сяйві свічок з бджолиного воску, особливо ввечері. Золоте сяйво і довгий час горіння – це сама чарівність.

Що робить свічки з бджолиного воску дійсно чудовими? На відміну від парафінових свічок, які виділяють в повітря канцерогени, такі як толуол і бензол, воскові горять чисто і яскраво, виділяючи слабкий запах меду. Палити бджолиний віск можна в непровітрюваному приміщенні, не боячись забруднення. Бджолиний віск – один з найщільніших восків і має високу температуру плавлення. Це означає, що для виготовлення якісного продукту бджолиному воску не потрібні затверджувачі, добавки та хімічна обробка.

Натхненні медові свічки з бджолиного воску для ваших теплих домашніх вечорів. Тривале, тепле сяйво яке ідеально підходить як для обіднього столу так і романтичного випадку.

Дивіться також:

Замовити дзвінок