Медове мило

Медове мило, в якому дійсно є мед і прополіс

Мед має довгу і романтичну історію – це один з найдавніших «інгредієнтів», відомих людині. Жінки віками купалися і використовували мед, щоб зберегти шкіру та волосся сяючими. Єгипетська Клеопатра регулярно приймала ванни з медом і молоком, щоб зберегти молодий вигляд. А китайські жінки мають традицію використовувати суміш меду і меленого насіння апельсина, щоб зберегти шкіру без плям.

Але поза історією, мед насправді є досить чудовою рідиною. Мед насамперед відомий своїм зволожувачем – сполукою, яка притягує вологу до себе і допомагає утримувати вологу. Унікальний хімічний склад меду також робить його ефективним протимікробним засобом. Люди використовували його для лікування незначних опіків та подряпин, а також для лікування ангіни та інших бактеріальних інфекцій протягом століть.

Мед також є чудовою добавкою до мила. Важко передати словами, як чудово пахне цей брусок натурального медового мила з прополісом.

Натуральне медове мило з прополісом та календулою

У складі нічого зайвого: Органічна основа, прополіс, мед, квіти календули.

Мед беремо не будь-який. Регіон збору дуже важливий для якостей меду і ми використовуємо ? мед диких бджіл з пасіки, яка знаходиться в заповідних зонах в плавнях Дніпра. Це своєрідний мед, терпкий з гіркотою, дуже темний, і дуже корисний.

Спробуйте це мило для себе, або в подарунок. До мила допоможемо зібрати набір з медовими свічками, з кольорів які є в наявності.

Медове мило
Медове мило
Замовити дзвінок