адреса офісу Гіацинт

Нова адреса офісу Гіацинт та шоуруму Екоматриця

Ми переїхали!

Нова адреса офісу Гіацинт та шоуруму Екоматриця: м.Запоріжжя, проспект Соборний, 92. Торговий ряд Верже.

  • В офісі Гіацинт ви зможете купити домашній водоочисник “Гіацинт”, ємності для зберігання води, а також Стартові набори для побутового водоочищення, та туристичний коагулянт Еко матриця в каністрах.
  • BEAUTY APOTHECARY SHOP – У відділі шоуруму косметики та товарів ручної роботи Екоматриця розташовані натуральні воскові свічки, натуральне мило, гідролати та унікальні вироби домашнього декору з гіпсу та штучного каменю. Натуральне мило виготовлене з натуральних інгредієнтів і не містить синтетичних барвників та консервантів. Мило зробить вашу шкіру м’якою та зволоженою, а приємний аромат наповнить вас енергією та свіжістю. Гідролати – це найніжніша рослинна водна витяжка, отримана в результаті парової дистиляції трав та квітів. Вони ідеально підходять для догляду за шкірою обличчя та тіла, а також для використання як тонік. У нас в асортименті ви знайдете гідролати троянди, лаванди, ромашки, шавлії, м’яти, розмарину та інших рослин.

Всі наші товари зроблені вручну з любов’ю та турботою. Ми впевнені, що ви знайдете у нас щось до душі та обов’язково захочете придбати для себе та своїх близьких.

Адреса офісу Гіацинт продубльована на скрині Гугл Мапи.

Будемо раді кожному гостю, приходьте!

Дізнайтесь більше про нас:

Замовити дзвінок