Гідролат розмарину Rosmarinus officinalis

РОЗМАРИН ДЛЯ ПРИРОДНОЇ КРАСИ – Гідролат розмарину

Розмарин — кулінарна і цілюща трава. Цей деревний багаторічник родом із Середземноморського регіону, де його використовували як їжу та ліки протягом століть. Rosmarinus officinalis – запашна трава з унікальним ароматом сосни, споріднена з м’ятою, здавна використовується для полегшення болю в м’язах, зміцнення імунної системи, покращення кровообігу, покращення пам’яті та росту волосся. Як джерело заліза, кальцію та вітаміну B6, розмарин з давніх часів славився лікувальними властивостями.

Розмарин – популярна і майже чарівна трава, яку часто носять наречені на весіллях. Розмарин, який отримав назву «Морська роса» за свої ніжні блакитні квіти та прихильність до вологого середовища, має довгу історію яка охоплює тисячі років. Давньогрецькі та римські сади часто включали кущі розмарину, які, як вірили, захищають людей від злих духів. Ця культура вважала, що вона могла рости лише в садах праведників. Римські армії привезли розмарин до Британії, і ця трава зрештою потрапила до Нового Світу.

Перша книга про трави надрукована англійською мовою, Blanckes’ Herbal, була опублікована в 1525 році і містить опис косметичного використання розмарину. У ньому стверджується, що кип’ятіння листя в білому вині і вмивання відваром дає «справедливе обличчя», а запах розмарину зберігає молодість.

Від стимулювання росту волосся і лікування кожного захворювання до детоксикації організму і дії в якості омолоджуючого інгредієнта, розмарин має безліч переваг для краси. Ця трава сприяє здоровій, сяючій шкірі. За допомогою потужних антисептичних властивостей, розмарин може допомогти в лікуванні вугрів, прищів та подібних кожних проблем.

ТОП-3 ВЛАСТИВОСТІ РОЗМАРИНУ ДЛЯ КРАСИ:

  • Основною властивістю розмарину в догляді за шкірою та в натуральній косметиці є здатність рослини усувати надлишок жиру. Має природну в’яжучу властивість, яка освіжає жирну шкіру та волосся, не викликаючи сухості. Засоби для очищення обличчя та натуральна косметика з розмарином допомагають при жирній шкірі без використання агресивних хімікатів.
  • При місцевому застосуванні анти-запальні властивості усувають набряки під очима через вік або неспокійну ніч, стимулюючи кровообіг. Розмарин зменшує почервоніння та набряк, наприклад, від обпеченої шкіри. Посилена циркуляція відновлює природну еластичність, зменшуючи видимість в’ялості та зморшок, забезпечуючи пружність та тонус і здоровий колір обличчя. Розмарин також може зменшити акне і плями завдяки регенерації клітин.
  • Та сама стимуляція кровообігу яка покращує зовнішній вигляд шкіри, також може зменшити випадання волосся. Розмарин століттями використовувався для запобігання випадінню волосся, стимулюючи ріст волосся за рахунок посилення кровотоку в шкірі голови. Масаж шкіри голови з гідролатом розмарину або шампунями з розмарину може запобігти випаданню волосся і сприяти новому зростанню – ідеально підходить для чоловіків з облисінням за чоловічим типом або жінок з рідким волоссям.

Дивіться також: Гідролат кори кориці Cinnamomum cortice – також поліпшує рост волосся

Для чого використовується гідролат розмарину?

Гідролат розмарину повертає шкірі пружність і мінімізує в’ялість. Завдяки м’якому приємному запаху гідролат розмарину є чудовим тоніком для нормальної та жирної шкіри. Це може допомогти оздоровити втомлену шкіру а також покращити розумову активність та відновити енергію. Розмарин також корисний для лікування плям і акне.

Освіжаючий аромат, в’яжуча, протизапальна та антибактеріальна активність.

Використовуйте гідролат розмарину як тонік та спрей на обличчя, та корені волосся.

Гідролат розмарину Rosmarinus officinalis

Продукт первинної парової дистиляції 100% концентрований, не розведений водою, без спирту і консервантів.

Гідролат розмарину переганяється на пару з трави рослини спеціально для терапевтичного використання. Внаслідок насиченості гідролат має легку опалесценцію, органічні включення ефірного масла і інших активних компонентів.

Всі наші гідролати виготовляються вручну невеликими порціями, забезпечуючи увагу до якості та деталей на кожному кроці процесу.

Гідролат розмарину Rosmarinus officinalis
Гідролат розмарину Rosmarinus officinalis

Замовити дзвінок