Суха олія для тіла

Суха олія для тіла (оновлений склад)

Багатофункціональна суха олія для тіла авторської рецептури з оновленим, вдосконаленим складом.

4 нових цінних компонента. Vegan.

  • СО2-екстракт фукуса – Fucus (Fucus) Algae CO2 Extract. Покращення метаболізму в шкірних покривах і високий вміст біодоступного йоду та кремнію виступають потужним антиоксидантним захистом. Дуже добре зволожує, розгладжує, дезінфікує, сприяє зниженню набряклості, покращує кисневе дихання, корисний у профілактиці старіння шкіри. Активні речовини: йод, селен, кремній, барій, магній, калій, вітаміни А, групи В, С, Е, К, кислоти (пантотенова і фолієва), полісахариди і амінокислоти.
  • СО2-екстракт розмарину. Активні речовини: розмаринова кислота, камфора, борнеол, пінен і цинеол. Корисний для профілактики набряків і целюлітної корки, потужну бактерицидну дію: підсушує запалення, регенерує, омолоджує, освіжає. Зміцнює капіляри.
  • Оливковий Сквалан – стійка форма сквалена, продукту сальних залоз, зміцнює захисну функцію шкіри.
  • Каприлово-каприкові тригліцериди – фракція кокосової олії що має високий рівень біосумісності з шкірою, заповнює брак ліпідів та створює надійний бар’єр для утримання необхідної вологи в епідермісі.
  • Ізоаміл лаурат – рослинний ліпід що забезпечує глибину проникнення активних речовин, легке розтікання олії без відчуття жирності й липкості.
  • Cetiol Ultimate – новий ультра-легкий летючий емолент з природної відновлюваної сировини, підходить для веганів і вегетаріанців, альтернатива силікону, захищає шкіру, забезпечує свіжість, сухість і м’якість шкіри, підвищує УФ-захист. Легко біорозкладається.

Суха олія для тіла Кунжут Кедр Розмарин 50 мл 319 грн

Дивіться також:

Люфа для шліфування і відлущування шкіри тіла 95 грн

Spa догляд за тілом в сауні Комплект в еко торбинці 540 грн

Запрошуємо в світ натуральної української косметики!

З усіх питань телефонуйте 38 (050) 851-00-16

Замовити дзвінок