Українські товари від українського виробника “Екотехнології-21 ст.” Познайомимось?

Українські товари від українського виробника!

Ми українська компанія виробник -“Екотехнології-21 століття”. Це сімейне виробництво коагулянтів для очищення води і крафтової натуральної косметики. У нас дві запатентовані торгові марки: Гіацинт і Екоматріца. Ми хочемо, щоб Ви пили чисту воду. Для цього ми пропонуємо водоочищувач коагулянт Гіацинт, дуже простий у використанні.

20+ років Гіацинт показує переваги екологічного життя. Можливо виникне питання: навіщо очищати воду самим? Чи не простіше купити очищену? По-перше, Ви самі контролюєте процес очищення і кількість води, що очищається. По-друге, наша вода «жива», в ній збережені корисні мікроелементи і солі. Також водоочисник значно дешевше ніж покупка фільтрів. І по-третє, коагулянт завжди можна взяти з собою в дорогу: на дачу, в турпохід або в подорож на безлюдний острів.

Натуральна косметика українського виробництва Екоматріца.

Ми любимо жити в гармонії з Природою, розумно використовуючи її дари. І з задоволенням ділимося цією ідеєю з вами. Наша косметика натуральна, «дружня» для організму і корисна. Компанія стежить за якістю сировини, закуповуючи або виробляючи краще. Якщо у Вас алергія на якийсь компонент наші провізори розроблять рецептуру з урахуванням ваших особливостей. Це означає що Ви можете зробити індивідуальне замовлення. А наявну продукцію можна випробувати в шоурумі в Запоріжжі, а також замовити пробники.

Ми дуже любимо те що робимо, любимо свою косметику і можемо довго про неї говорити. Про плани постійно розширювати асортимент, про плани вводити все більше еко-продукції і zerowaste товарів. Команда кожен день народжує нові ідеї а потім довго, чи не дуже) їх виношує, тестує продукти, обирає гарну эко упаковку. Не завжди ми можемо піти від пластику. Поки що, це такі реалії, в Україні є проблеми з тарою та пакуванням. Вибираємо, обговорюємо, шукаємо таких же як ми самі українських виробників. До речі, ми відкриті до співпраці та колаборацій, пишіть.

Створювати нове хвилююче і захоплююче. Створювати український товар – це вже внесок! І ви би знали, як приємно отримувати Ваші замовлення! На фото до статті ми вирішили показати який-небудь з наших товарів, ось тому ви бачите Цілющий бальзам для тіла в горошинах На момент коли автор пише ці рядки, такого бальзаму більше ні у кого немає. Створювати щось власне – це здорово.

НАШІ ДОСЯГНЕННЯ і сертифікації. Це не просто наші досягнення, а бажання покращувати якість продукції на всіх етапах виробництва. Ми хочемо показати, що цінуємо вашу довіру, тому пройшли добровільну сертифікацію і незалежну експертизу.

  • За результатами добровільної незалежної експертизи, з 2004 року продукція відзначена Почесним національним знаком споживчої довіри “Дуже добре”
  • З 2006 року виробництво сертифіковане в системі SIC на відповідність стандарту ISO 9001: 2008 “Менеджмент якості”
  • У 2008 році за підсумками Національного Бізнес-рейтингу серед 300 тис. підприємств України відзначено медаллю “Лідер галузі”
  • Продукція має екологічне маркування – Національний знак України “Екологічно чисто та безпечно”, що входить в світову глобальну мережу міжнародного екологічного маркування GEN (Global Ecolabelling Network)

Ось тепер ми з Вами знайомі. Ознайомтеся і ви з нашими товарами, які допоможуть вам почувати себе комфортно в різних умовах. Вони є хорошими помічниками для збереження здоров’я.

Завжди на зв’язку, ваш Гіацинт!

Натуральна косметика українського виробництва та водоочисник.

☎ Телефонуйте +38 (050) 851-00-16

Замовити дзвінок