Нічний догляд за зрілою шкірою з CoQ10

Нічний догляд за зрілою шкірою з CoQ10

Новинка! Відновлюючий нічний догляд за зрілою шкірою з концентратом CoQ10 . Масляна сироватка-концентрат з цінними інгредієнтами. Антиоксидантний коктейль підходить всім типам шкіри. Сироватка розроблена для використання в нічний час коли шкіра краще всього відновлюється. Засіб живить і регенерує шкіру, покращує зовнішній вигляд. Профілактує появу зморшок.

Ми рекомендуємо нічний догляд з CoQ10 особливо зрілій шкірі, хоча користуватися ним можна в будь-якому віці та не тільки як антивіковим засобом, але і для ОБРОБКИ сухої, травмованої шкіри, в тому числі при сонячних опіках.

Нічний відновлюючий концентрат з Coenzyme Q10 можна наносити на шкіру щодня і він добре грає як доповнення до вашої поточної програми догляду за шкірою.

Нічний відновлюючий концентрат з Coenzyme Q10

Більшість процесів старіння нашої шкіри відбувається з джерел навколишнього середовища, тому, якщо ми можемо зменшувати фактори риску, наша шкіра буде старіти менше. Антиоксиданти це щити, які ми можемо наносити для боротьби з факторами які сприяють старінню, наприклад ультрафіолетове випромінювання, інфрачервоне випромінювання і забруднення повітря.

Коэнзим Q10 (скорочується CoQ10) або Убіхінон – антиоксидант, який має вирішальне значення для вироблення клітинної енергії, але зменшується з віком та під впливом зовнішніх факторів. Допомагає вирівняти тон і зменшити появу тонких зморшок. Зменшує пошкодження від сонця. Чудово працює з гіалуроновою кислотою. Не конфліктує з вітаміном С.

Читайте також:

Застосування формул, що містять Q10, значно підвищує рівень убіхінону на поверхні та у глибших шарах епідермісу. Шкіра отримує користь від лікування Q10 за рахунок зменшення вільних радикалів та збільшення антиоксидантної здатності.

CoQ10 блокує тирозиназу, яка допомагає з виробництвом меланіну. Це означає, що CoQ10 може допомогти прибрати і запобігти появі пігментних плям.

CoQ10 підтримує здатність організму виробляти колаген і еластин, що може зменшити появу тонких зморшок, так званих “тонких ліній”.

Додавання CoQ10 до догляду за шкірою дозволяє клітинам краще використовувати інші поживні речовини, що веде до здорової шкіри в цілому.

Оскільки CoQ10 допомагає в активності клітин, це також означає, що ваші клітини ефективніше вимивають токсини, такі як вільні радикали, і лікують шкоду, яку вони завдають.

CoQ10 працює подібно до іншого потужного інгредієнту: вітаміну C. Він використовує той же шлях для нейтралізації вільних радикалів. Можна змішувати їх в догляді але бажано дотримуватися однакових баз – якщо це масляний засіб, то другий теж нехай буде масляним.

Кому не рекомендований CoQ10 в зовнішньому застосуванні.

Вітіліго. Хоча місцеве застосування як правило підходить для всіх типів шкіри, треба бути обережнішими, якщо у є певні захворювання шкіри. Блокуючи тирозиназу, CoQ10 може призвести до погіршення депігментації у тих, хто страждає від вітіліго.

Якщо у Вас є питання пишіть нам у вайбер спільноті для швидкого зв’язку. Допоможемо підібрати косметику, приготуємо індивідуальний рецепт.

Замовити дзвінок