Оплата – накладним платежем або на рахунок Приватбанку

Доставка – Нова Пошта, Укрпошта

детальніше

10 – 30% на товари ТМ Гіацинт

15 – 25% на Зелену Косметику
ТМ Экоматрица

детальніше

Гідролат волошки синьої Centaurea cyanus

Очі та волосся, їхній блиск та сяйво – це справжня жіноча краса! Прикраса українських степів, сині бархатисті квіти волошки не тільки милують око, але і лікують його. Запалені очі, набряки, синці, ознаки кон’юктивіту, блефариту, механічні забруднення, – все це прямі показання для промивання гідролатом волошки.

Змочіть ватні диски і прикладіть на декілька хвилин – очі отримають відпочинок і помітне покращення, такі компреси здатні повернути погляду ясність і чистоту, прибрати втому.

Антоциан цианін представляє основну цінність в плані лікувального впливу – це саме він надає синього кольору квіткам і саме він впливає на зміцнення капілярів і підвищення їх еластичності, і як наслідок покращення мікроциркуляції особливо тонкої і чутливої зони навколо очей.

  • Ідеальний натуральний засіб для догляду за ніжною, чутливою шкірою, у тому числі – навколо очей
  • Пожвавлює і надає тонус зрілій, потьмянілій, втомленій шкірі
  • Добре діє як заспокійливий засіб після косметичних чисток

Дивіться також чудове Лляне мило на киселі з льна, або поживне Авокадове мило зі шпинатом які складуть гарну пару гідролату Волошки

Очистити

Опис

Гідролат волошки синьої // Centaurea cyanus

Cornflower / Centaurea Cyanus (Cornflower) Distillate Water / Сentaurea cyanus flower water

ВОЛОШКА СИНЯ (Centaurea cyanus L.) – багаторічна трав’яниста рослина сімейства складноцвітих. Квітки містять дубильні речовини, таніни, ксантоглюкозид (центаурин), барвник ціанін. В догляді за контуром очей знижує набряклість, розгладжує дрібні зморшки, знімає подразнення. Регулює секрецію сальних залоз, викликаючи скорочення пір.

В світі краси волошка означає заспокоєне і відпочиле обличчя! Рекомендується для всіх типів шкіри, яка потребує зволоження. Волошкова вода має також в’яжучу дію, тобто закриває пори, ніжно підсушує шкіру та регулює вироблення шкірного сала.

Заспокійливі, протизапальні властивості волошки охолоджують сонячні опіки. Негайно збризніть обгорілу шкіру волошковою водою. І не забудьте ретельно зволожити шкіру живильним кремом або лосьйоном після засмаги.

  • Гідролат волошки підходить для дуже чутливої ​​шкіри, догляду за декольте та щоденного догляду за шкірою навколо очей
  • Заспокоює, пом’якшує, живить шкіру, повертає їй здоровий колір, звужує пори, матує
  • Застосовується для компресів і промивань при захворюваннях і стомлюваності очей, заспокоює при носінні контактних лінз, використовується як краплі для зняття почервоніння очей

Додаткова інформація

Тип шкіри

Жирна, Комбінована, Чутлива, Зріла

Склад

Продукт первинної парової дистиляції 100% концентрований, не розведений водою, без спирту і консервантів

Зберігання

Тримати в холодильнику. Закритий флакон до 12 місяців, відкритий флакон до 6 місяців.

Висновок СЕС

гідролат сертифікат

Що таке гідролат?

Гідролат – це водна субстанція, витяжка цілющого складу рослини. Гідролати працюють легко і без ускладнень. Нашкодити ними неможливо, і максимально можливий оздоровчий ефект досягається природним шляхом. Наш продукт це результат ПЕРВИННОЇ парової сублімації. Це найцінніша перша «вода» – не плутати з вторинним побічним продуктом у виробництві ефірних масел (т.зв. запашні води). Первинний гідролат не завжди прозорий і не завжди повторює очікуваний аромат своєї рослини. У результаті насиченості продукт містить органічні сліди ефірного масла і інших активних компонентів.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Гідролат волошки синьої Centaurea cyanus”“

Разом з цим купують

Вам також може сподобатися…

Замовити дзвінок