Гідролат розмарину Rosmarinus officinalis

Гідролати для обличчя та волосся, як користуватися?

Гідролати для обличчя та волосся

Гідролат – це водна витяжка з рослини. Гідролати працюють легко і без ускладнень. Нашкодити ними неможливо а максимально можливий оздоровчий ефект досягається природним шляхом. Первинний гідролат не завжди прозорий, і не завжди повторює очікуваний аромат своєї рослини.

Гідролати Екоматриця – це продукт ПЕРВИННОЇ парової сублімації. Це найцінніша перша «вода» – не плутайте з вторинним побічним продуктом у виробництві ефірних олій (так звані запашні або квіткові води).

Гідролат це чудовий натуральний тонік для обличчя, тіла і волосся. Вони щадно впливають на шкіру та підходять для ніжної і чутливої шкіри.

Використовують як самостійний косметичний засіб.

Гідролат лаванди Lavandula angustifolia

Гідролат лаванди Lavandula angustifolia

Гідролати для обличчя та волосся від ТМ Екоматриці – це власне українське виробництво і деякі рослини ми вирощуємо самі: лаванду, монарду, різні види троянди, м’яту двох видів, шавлію та ін. Ми випускаємо гідролати високої якості у флаконах з темного скла по 125 мл у спреї і 200 мл розливні. Злегка каламутний вигляд пояснюється їх високою концентрацією та тим, що вони не розбавлені.

Який гідролат найпопулярніший в світі? Мабуть, Дамаська троянда. Трояндову воду знають найчастіше, це самий купований гідролат після якого можна назвати лише Лаванду. Обидва універсальні у використанні, заспокоюють, врівноважують та тонізують шкіру. Навіть зрілу.

Гідролат полину Artemisia arbotanum
Полин в косметичних цілях підходить для комбінованої та жирної шкіри. Зміцнює, тонізує і добре освіжає шкіру.
Має протизапальні властивості, антибактеріальні та зволожуючі. Використовується для лікування шкірних запалень, подразнення, почервоніння, свербіжу.

Полин в високих концентраціях надає згубний вплив на грибкову флору і патогенні бактерії, через які часто з’являється лупа. 

Які гідролати ми маємо? Ми активно розширюємо асортимент. Зустрітися з усіма гідролатами Екоматриця ви можете в магазині – Гідролати рослин.

Дивіться також:

Замовити дзвінок