Оплата – накладним платежем або на рахунок Приватбанку

Доставка – Нова Пошта, Укрпошта

детальніше

10 – 30% на товари ТМ Гіацинт

15 – 25% на Зелену Косметику
ТМ Экоматрица

детальніше

Гідролат лаванди Lavandula angustifolia

Ніжний, освіжаючий та ефективний рослинний гідролат із квітки лаванди особливо цінують люди з жирною або змішаною шкірою зі схильністю до ураження вуграми. Він має антисептичну, антибактеріальну, а водночас зволожуючу та заспокійливу дію.

Використання: як спрей для тіла, спрей для обличчя та проти вугрів, охолоджувач сонячних опіків, спрей для ніг, спрей для білизни та ароматизації дома. Очищення, підживлення та тонізування для всіх типів шкіри – ідеальне завершення для щоденного очищення. Прекрасний аромат, висока якість, 100% натуральний нерафінований гідролат.

Лавандова вода переганяється на пару спеціально для терапевтичного використання з квітів лаванди. Внаслідок насиченості гідролат має легку опалесценцію, органічні включення ефірної олії і інших активних компонентів.

Підходить дітям та новонародженим. Особлива властивість лавандової води – виняткова м’якість впливу на шкіру, яка робить гідролат лаванди одним з кращих засобів для догляду за шкірою новонароджених.

Всі наші гідролати виготовляються вручну в невеликих масштабах, забезпечуючи увагу до якості та деталей на кожному кроці процесу.

  • Спрей 125 мл
  • Спрей 50 мл
  • Флакон 200 мл
Очистити

Опис

Гідролат лаванди це косметичний засіб, який напевно сподобається любителям універсальних продуктів. Успішно замінює тонік, а на свіжоочищеній шкірі не тільки відновить належний рівень рН після вмивання але і підготує обличчя для наступних етапів догляду. Гідролатом можна розвести суху та альгінатну маску, або оприскати волосся, також можно зробити компрес на пошкоджену шкіру обличчя/тіла. У спекотні дні ви можете тримати його в холодильнику – відчуття полегшення прогрітої шкіри прохолодним туманом – це безцінно.

Гідролат лаванди. Лаванда – багаторічна, чагарникова рослина з сімейства м’ятних і одна з найпопулярніших трав у світі. Існує близько 30 видів лаванди. Рене Моріс Гаттефоссе, французький хімік початку 20 століття, виявив заспокійливі властивості лаванди, випадково обпаливши руку і зануривши її в олію лаванди, яку він вважав холодною водою. В результаті Моріс надзвичайно зацікавився властивостями лаванди і більш глибоко вивчив цю тему. Його вважають як батька сучасної ароматерапії.

Лаванда вважається адаптогеном – травою або рослиною, здатною протистояти стресу. Відома своїми заспокійливими властивостями, вона століттями використовувалася різними способами, щоб заспокоїти і врівноважити. Заспокійливий аромат часто використовується для розслаблення почуттів при підготовці до сну.

Використовуйте після ванни або душу або застосовуйте протягом дня.

Властивості гідролата Лаванди:

  • Заспокоює, дезінфікує, відновлює пошкоджену, тонку і алергічну шкіру. Знімає запалення, почервоніння.
  • Прохолоджує при сонячних і теплових ударах. Полегшує біль і печіння після сонячних і термічних опіків.
  • Використовується як антибактеріальний і заспокійливий спрей, також, для додавання в ванну.
  • Очищає пори, регулює роботу сальних залоз.
  • Зволожує шкіру в приміщеннях з кондиціонером.
  • У догляді за віковою, сухою та чутливою шкірою – покращує мікроциркуляцію, вирівнює колір обличчя, стимулює клітинне оновлення, розгладжує.
  • У догляді за жирною, крупнопористою шкірою – регулює вироблення шкірного сала, зменшує кількість комедонів, бореться з акне.
  • Гідролат лаванди підходить для використання при будь-яких шкірних проблемах: при екземі, псоріазі, різних дерматитах, кропивниці, опіках.
  • Волосся: Стимулює ріст волосся, надає блиск і зволоженість. Запобігає появі лупи.
  • Здоров’я: сонячні і побутові опіки, суглобові і ревматичні болі

Призначення:

– рани і травми шкіри, використовуйте гідролат лаванди для промивання порізів, подряпин і ран (у дітей і у дорослих)
– екзема, псоріаз, дерматити, опіки
– авітаміноз
– в’ялість шкіри і відсутність тонусу
– тьмяний колір обличчя

Поєднання:

– з Трояндою і Шавлією мускатною може використовуватися для компресів на низ живота і спини при спазмах і ПМС

– з М’ятою перцевою або Шавлією лікарською допомагає при припливах

– при догляді за немовлятами гідролат лаванди можна додавати в ванну, використовувати для очищення шкіри, а в поєднанні з Ромашкою застосовувати при висипах на шкірі

 

Склад

Продукт первинної парової дистиляції 100% концентрований, не розведений водою, без спирту і консервантів.

Застосування

– Компреси з лавандової водою підігрітою до 38-40 градусів ефективні при суглобових і ревматичних болях.
– Спрей і примочки: нерозведеним
– Ополіскування або спреї для волосся: нерозведеним
– Одорація (камені сауни): нерозведеним
– Аромакурильниці і електричні одоратори – нерозведеним
– У гінекології: спринцювання лавандової водою при білях

Протипоказання: індивідуальна непереносимість лавандового масла, вагітність.

Запобіжні заходи

☘ Перед застосуванням протестуйте на індивідуальну чутливість
☘ Зберігайте в холодильнику до 6 міс., Або в замороженому стані 12 міс.
☘ Після відкриття використати протягом 2-3 міс.
☘ Бережіть від прямих сонячних променів

Протипоказання: індивідуальна непереносимість лавандового масла, вагітність.

Зберігання

Тримати в холодильнику. Закритий флакон до 12 місяців, відкритий флакон до 6 місяців.

Що таке гідролат?

Гідролат – це водна субстанція, витяжка цілющого складу рослини. Гідролати працюють легко і без ускладнень. Нашкодити ними неможливо, і максимально можливий оздоровчий ефект досягається природним шляхом.

Наш продукт це результат ПЕРВИННОЇ парової сублімації. Це найцінніша перша «вода» – не плутати з вторинним побічним продуктом у виробництві ефірних масел (т.зв. запашні води).

Первинний гідролат не завжди прозорий і не завжди повторює очікуваний аромат своєї рослини.

Висновок СЕС

гідролат сертифікат
гідролат сертифікат

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Гідролат лаванди Lavandula angustifolia”“
Замовити дзвінок