Мило-мочалка з люфою

Мило з люфою користь і переваги

Здорова та сяюча шкіра: мило з люфою корисне не лише для відлущування, але й дбає про вашу шкіру та підтримує прекрасне щоденне сяйво.

Мило мочалка з люфою це натуральний продукт, який видаляє забруднення і відмерлі клітини з поверхні шкіри, і надає милу неповторний вигляд. Коли мочалки з люфи висохнуть, вони досить тверді і крихкі. Як тільки вони потрапляють у воду, вони стають м’якими і мають відмінну скрабуючу текстуру для тіла.

Всім подобається відчуття оновлення! Люфа має відлущуючі та пом’якшувальні властивості, вона також стимулює тканини та сприяє кровообігу. Мило з люфою також використовується для підготовки шкіри до епіляції.

Люфа

Ця чудова рослина вже тисячі років використовується для догляду за тілом і відома своїми відлущуючими властивостями. Люфа екологічно чиста і безпечна! Рослина росте як квітуча однорічна ліана. З запилених квітів виростають зелені плоди циліндричної форми, які врешті перетворюються в коробочки, заповнені безліччю переплетених волокон целюлози. Зовнішня оболонка цих “фруктів” видаляється і всередині оголюється чудесна люфа.

5 причин використовувати мило з люфи!

  1. Відлущує шкіру: зовнішній шар шкіри щодня оновлюється! Відлущування з люфою допомагає цьому природному процесу, ніжно змахуючи зайві клітини з поверхні шкіри. І шкіра сяє!
  2. Абсолютно безпечна: люфа на 100% природна і не містить ніяких штучних речовин! У нашому милі немає хімічних барвників. Зелений колір милу віддає хлорофіл, а помаранчевий обліпихова олія. Це сильні природні барвники.
  3. Покращує кровообіг: будь-яке тертя, яке ви робите щодо шкіри, збільшує локальний кровоток. Капіляри, найближчі до шкіри крихітні кровоносні судини, природним чином розширюються при стимуляції.
  4. Не викликає алергії
  5. Допомагає зберегти шкіру пружною і гладенькою: регулярне використання люфи зробить шкіру не тільки чистою, але також гладкою і щільною.

Читайте також:

Дивіться також:

Замовити дзвінок