Обліпиховий крем для рук - рятувальник шкіри восени і взимку

Обліпиховий крем для рук – рятувальник шкіри восени і взимку

Відновлює ліпідний бар’єр, відмінно зволожує шкіру, впорається з проблемами сухості і лущення і надасть пом’якшувальну і живильну дію.

Обліпиховий крем – найбільш затребуваний крем для рук, на який ми завжди отримуємо найбільшу кількість відгуків восени та взимку. Живильний обліпиховий крем для рук призначений для сухої шкіри з лущенням і тріщинами але прекрасно підійде і для профілактики. Це дбайливий щоденний догляд що допомагає надовго зберегти красу і молодість ваших рук.

Кому підійде обліпиховий крем?

Якщо ваші руки реагують на: антисептики, перепад температур, обвітрюються, висушуються і червоніють аж до мікротріщин, цей крем буде ідеальним рішенням. Крем попереджає запалення шкіри, з ним не страшний ні вітер, ні холод, ні побутова хімія.

Невагома текстура засобу легко розподіляється по поверхні шкіри, швидко поглинається і не залишає липкості. Склад без спирту, силіконів і парабенів насичує епідерміс необхідними вітамінами, володіє загоюючими властивостями, оберігає від впливу зовнішніх факторів.

  • призначений для всіх типів шкіри
  • глибоко насичує епідерміс вологою
  • живить тонку шкіру, насичує її корисними жирами
  • розгладжує зморшки, усуває лущення
  • захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища
  • відновлює пошкоджені ділянки шкіри
  • надає гарне сяйво та вирівнює текстуру шкіри

Цілюща обліпихова олія

Обліпиха відома як скарбниця природних вітамінів. Листя, квіти та плоди використовують для виготовлення ліків. Олія з цих кислих апельсинових ягід використовується для лікування радіаційних опіків, сонячних опіків та екземи.

Обліпихова олія надає антисептичну дію, сприяє запобіганню передчасного старіння шкіри, відновлює гідроліпідний баланс епідермісу. Допомагає зняти подразнення і прибрати почервоніння.

Читайте також:

Спосіб застосування

Втирайте крем в шкіру рук протягом дня за потреби. Також може застосовуватися на коліна, лікті та інші ділянки із сухою пошкодженої шкірою. Огорніть свою шкіру природною турботою обліпихи! Крему у великому флаконі 90г вистачить, щоб використовувати також на пошкоджених ділянках тіла.

Крем для рук регенеруючий з обліпихою
Замовити дзвінок