Пудра для вмивання, очищення шкіри

Пудра як засіб для вмивання? Так, і таке можливо. Тренд прийшов з Азії і вмить підкорив західний б’юті-ринок. Як би дивно це не звучало, але порошок, що нагадує за текстурою борошно, кореянки полюбили за відмінні очищаючі властивості.

У «серці» цих пудр – м’яка миюча основа, тому вони легко спінюються при контакті з водою. Такий засіб підійде практично будь-якому типу шкіри, від змішаної до сухої. Залежно від стану і чутливості шкіри пудру можна використовувати як для щоденного використання вранці і ввечері, так і скоротити частоту застосувань до 2-3 разів на тиждень.

Пудра безумовно заслуговує вашої уваги! Переваги пудри для вмивання:

  1. Ефективно очищає шкіру і пори від забруднень, і не порушує природний гідроліпідний баланс.
  2. Підходить чутливій шкірі.
  3. Можна використовувати різними способами. Пудра може виступати як два різних засоби: для вмивання – як молочко або пінка, і як скраб – для посилення ефекту відлущування. Щоб використовувати пудру в якості скрабу, нанесіть її на вологу шкіру не змішуючи з водою.
  4. Економічно використовується.

Чи може пудра замінити звичайні засоби для очищення шкіри?

Всі способи очищення добрі і жоден з них не гірше за іншого – олія, гель, пінка, пудра. Можна вмиватися різними засобами в два кроки. Це також нормально. Про цей спосіб ми вже писали Чи потрібно подвійне очищення шкіри?

Дивіться також інші продукти для очищення шкіри:

Замовити дзвінок