25% Розсольне мило Талія з кокосовою олією

Старовинне розсольне мило Soleseife

Натуральне розсольне мило Soleseife, або “Мило моряків”.

Soleseife або розсольне мило стає популярним продуктом, але багато покупців спантеличені, що це таке. Soleseife — це традиційний німецький рецепт мила виготовленого з солоної води. Воно є фантастичною альтернативою стандартному соляному милу та популярне в європейських спа-центрах для тонізації та кондиціонування шкіри. В нашій версії розсольне миле виготовлено з солі Лемурійського рожевого озера та кокосової олії, завдяки чому ми виробляємо мило преміум-класу з насиченою кремовою піною. Натхнені природою, ми розробляємо наше соляне мило так, щоб воно нагадувало каміння, знайдене в природі.

Розсольне мило ТМ Екоматриця чудово підходить для глибокого очищення та кондиціонування шкіри тіла. Сіль Рожевого озера допомагає вирівняти тон шкіри та полегшує такі захворювання як акне, екзема. Високий відсоток кокосової олії в 25% милі сприяє комфорту під час купання.

Ви можете використовувати розсольне мило Soleseife як щоденне мило коли у вас жирна/проблемна шкіра тіла, або використовувати 1-2 рази на тиждень замість звичайного миючого засобу, щоб підтримувати здоровий стан шкіри.

Примітка. Оскільки ми виготовляємо кожну партію мила вручну з використанням натуральних інгредієнтів, насиченість кольору, запах і дещо дизайн можуть відрізнятися від однієї партії до іншої.

Чому мило Soleseife називають “милом моряків”?

З давніх-давен у морських мандрівників і моряків було своє фірмове мило, так зване «мило моряків». Воно варилося на морській воді і допомагало підтримувати чистоту в найнепередбачуваніших умовах, бо чудово пінилося навіть у такій специфічній і жорсткій, солоній морській воді.

Історично, найкраще розсольне мило варили у давній Німеччині. Це мило володіло чудовими загоювальними властивостями і було незамінним в екстремальних умовах далеких мандрівок.

25% Розсольне мило Талія з кокосовою олією

  • Свіжий, чистий мильний аромат
  • Лікувально-профілактичні властивості
  • Спа-ритуал вдома в будь який час
  • Той самий рецепт з Німеччини
  • Це високоякісне натуральне мило
  • Усе наше мило містить якісні поживні інгредієнти

Читайте також:

Калинова вода // Калина – символ українського народу

Замовити дзвінок