Як використовувати ропу з рожевого озера.

Як використовувати ропу з рожевого озера

Талія – це концентрований сольовий розчин, екстракт лікувальної грязі сформований в природних умовах грязьового родовища Лемурійського рожевого озера. ? Для зовнішнього застосування використовується у вигляді: компресів, примочок, обгортань, зрошень, спринцювань, полоскань, а також біостимулюючих добавок для ванн. Застосовується також в прийнятті ванн температурою до 38 градусів, і розпиленням на шкіру (треба перелити у флакон зі спреєм).

Ропа Лемурійського рожевого озера насичена мінералами, солями хлористого магнію і калію, йодистого натрію, бромистого магнію та кислотами. Сфера застосування сольового екстракту Талія:

  • Косметологія (зволоження, догляд за шкірою)
  • Стоматологія
  • Лікування дерматологічних захворювань
  • Лікування суглобів і м’язів

Читайте також:

На сторінці з Талією наведені деякі рецепти використання грязьової витяжки. Наприклад.

  1. Псоріаз. Уражені ділянки шкіри протирають 3 рази на день нерозведеним розчином Талії. Перші результати спостерігаються протягом 2 тижнів а повне очищення шкіри через 2 місяці. Доповнити терапію можна ваннами з ропною сіллю. 
  2. Дерматити, мокнучі екземи. Примочки, компреси та/ або ванночки з витяжкою. 10-15 процедур з перервою на тиждень. 
  3.  Сильний пародонтоз, оголення коренів зубів. Розвести Талію з чистою водою 1: 1. Полоскати ротову порожнину 3 рази на день. Курс 2-3 тижні. 
  4. Гайморит. Промивати ніс Талією 1: 1 з чистою теплою водою (температура води близька до температури тіла) 15-20 процедур або до повного зникнення запалення.

Інші Рецепти і Застосування дивіться тут

Для консультації з питання дозування сольового екстракту Талія, телефонуйте нам (050) 851-00-16  та/або (097) 863-86-36

Рапна сіль для ванн

Ванни і локальні ванночки з використанням рожевої ропи надають регулюючий вплив на стан центральної нервової і серцево-судинної системи, покращують кровообіг, перешкоджають венозному застою, виявляють протизапальний ефект. Підвищують еластичність шкіри, сприяють швидкому загоєнню ран, подряпин і інших шкірних ерозій.

З ропою рожевого озера ми також робимо сольові мікси для ванн. В ній велика кількість солей та природній бета-каротин, а також багато гліцерину тому на вигляд сіль здається жирною через такий високий вміст гліцерину. Цей гліцерин дуже корисний для шкіри.

Головні функції β-каротину: антиоксидант і стимулятор імунної системи. Як і вітамін А, бета-каротин грає істотну роль у формуванні епітеліальної тканини входить до складу шкіри, залоз, слизових оболонок які вистилають органів дихального, травного та сечостатевого трактів. На відміну від вітаміну А, β-каротин не токсичний навіть при високих дозах.

Теплі ванни з ропою розслаблюють, заспокоюють і лікують. Наші мікси додатково збагачені натуральними ефірними оліями і екстрактами. А β-каротин підтримує функціональність шкіри в захисті її проти вільних радикалів і робить шкіру більш стійкою до подразнення.

Ванни приймають при температурі 36 – 38 ° С тривалістю від 10 до 20 хв, через день або 2 дні підряд з перервою на третій день.

Кількість солі, як правило, потрібна значна до 500 г на ванну, але для домашнього профілактичного використання ви можете самі вибирати дозування. Для розслаблення достатньо великої жмені.

?
?
?
Замовити дзвінок