Мідний і золотий набір інтер'єрних свічок

Як зберігати свічки з бджолиного воску

Як зберігати свічки з бджолиного воску?

Бджолиний воск – це натуральний воск, який медоносні бджоли виробляють у сотах для зберігання меду. Він добре горить, і зберігається майже вічно при правильному зберіганні. Бджолиний воск використовували з початку цивілізації. Він був знайдений у гробницях фараонів, затонулих кораблях вікінгів та римських руїнах. Він не псується, він твердий при кімнатній температурі але стає крихким при низьких температурах.

Як зберігати свічки з бджолиного воску і свічки з вощини?

  1. При кімнатній температурі, та трохи нижче
  2. Загорнутими в папір
  3. У плотно закритій коробці
  4. В темному сухому місці

Найкраще зберігати воскові свічки за старим перевіреним способом – загорнутими в папір чи бавовну, у шухляді чи шафі (у сухому та захищеному від світла місці). Це збереже їх від пилу, збереже вигляд і медовий аромат свічок. Якщо ви дістали медові свічки як предмет декору, ми радимо насолоджуватися ними та запалювати їх, повірте, воно того варте!

Чи можу я зберігати свічки з бджолиного воску у холодильнику?

Зберігання воскових свічок в холодильнику може призвести до розтріскування, або змусить воск стискатися. Може послабшати запах. Свічка повинна охолоджуватись повільно, природним чином.

Заморожування свічок стало популярною тенденцією, однак, це не ефективний метод зберігання, оскільки будь-яка надзвичайна температура (гаряча чи холодна) може пошкодити свічки. Гніти, зокрема, сприйнятливі до пошкодження від замерзання через кількість вологи, яку вони поглинають в процесі заморожування.

Які переваги свічок з бджолиного воску, перед парафіновими?

Свічки з бджолиного воску це безпечна альтернатива шкідливим парафіновим і варті окремої статті.

Парафін є побічним продуктом нафти, це невідновлюваний воск на відміну від екологичного бджолиного. Парафінові свічки, особливо ароматизовані, можуть виділяти набагато більше кіптяви та токсичних викидів у повітря під час горіння порівняно з будь-якою іншою свічкою. Парафін не є гіпоалергенним і не підходить для людей з алергією чи астмою.

  1. Свічки з бджолиного воску не містять жодної шкідливої хімічної речовини, що міститься в парафіні.
  2. Свічки з бджолиного воску натуральні, не виробляють токсичних побічних продуктів і важкої сажі при спалюванні.
  3. Бджолиний воск є гіпоалергенним.

Де купити свічки з бджолиного воску? Купити натуральні свічки з вощини ви можете у нас: Інтер’єрні медові свічки Натуральні

Дивіться також:

Чаювальна чайна свічка в чашці

Сіра масажна спа-свічка Терті какао-боби та Моної

Воскова свічка зі скляною підставкою Вихор

Замовити дзвінок