Гідролат шавлії мускатної: солодкої, медової.

Буває шавлія абсолютно звична: лікарська, пряна, гірка. А буває шавлія незвичайна, мускатна: десертна, цукеркова, медова! При першому використанні закохуєшся відразу. Його і на обличчя нанести приємно і на волосся. Ця шавлія особлива ще й тим, що за грайливим медовим флером зовсім не втратила в лікарської користі. Шавлія мускатна має гарні антисептичні властивості.

Читайте також:

Всі ми обожнюємо її. А ви знаєте цю чудову рослину?

Другої такої шавлії – просто немає. Кожен врожай рослини неповторний, кожен флакон розлитий вручну. Наш гідролат самий природній і насичений, тому що ми не рафінуємо свої гідролати, не додаємо нічого зайвого, ні барвника, ні ароматизатора. Вся сила квітки, рослини, трави, відразу переходить у ваш флакон.

Догляд за шкірою: шавлія має стимулюючі та тонізуючі властивості та нормалізує стан шкіри. Особливо це використовується для догляду за акне і при себореї.

Догляд за волоссям: шавлія має в’яжучі властивості, заспокоює, бадьорить і стимулює корінь волосся. Ідеально підходить для запобігання випадіння волосся.

? Гідролат шавлії це себорейний регулятор, дезодорант, антиоксидант та регенератор шкіри. Натуральний тонік для обличчя, шиї і тіла, прекрасний легкий та ефективний очищаючий засіб.

Якщо у Вас є питання пишіть нам у вайбер спільноті для швидкого зв’язку. Допоможемо підібрати косметику, приготуємо індивідуальний рецепт.

Замовити дзвінок