Як гіалуронова кислота покращує стан шкіри

Гіалуронова кислота є природною речовиною шкіри, що відома своєю приголомшливою здатністю притягувати і утримувати вологу. Вона працює понаднормово, поповнюючи шкіру, щоб покращити здоровий, еластичний вигляд.

Що таке гіалуронова кислота?

В галузі догляду за шкірою, модні інгредієнти приходять та йдуть (і багато з них ніколи не повинні були бути популярні з самого початку!). Дослідження показують, що гіалуронова кислота не є лише тенденцією. Навпаки, це один з найкращих інгредієнтів для догляду за шкірою, які можна використовувати.

Гіалуронова кислота – це глікозаміноглікан, життєво важлива природна речовина що є частиною матриці підтримки молодості шкіри. Як головний глікозаміноглікан в шкірі, гіалуронова кислота працює щоб зберегти кожен аспект шкіри стабільним, захищеним і постійно оновлюваним.

Гіалуронова кислота є гігроскопічна зволожуюча речовина, тобто вона витягає вологу з середовища яка оточує шкіру.

Як гіалуронова кислота допомагає сухій, знезводненій шкірі?

Отже, що робить гіалуронова кислота? Наука її магії полягає в здатності гіалуронової кислоти поповнювати багато вологи. Один грам гіалуронової кислоти може утримувати до шести літрів води. Ще більш вражаючим є те, що гіалуронова кислота може зробити це не надаючи шкірі занадто багато води (що, як це не дивно, може бути проблемою, тому що вона розбиває ключові речовини, які зазвичай утримують поверхню шкіри). Гіалуронова кислота також відновлює зовнішні поверхневі шари шкіри, тому вони виглядають і відчувають себе м’якше, гладкіше, вони сяють. Це миттєво покращує вигляд тонких ліній і зморшок.

Як додати гіалуронову кислоту до вашого щоденного догляду за шкірою.

Гіалуронова кислота неймовірно ніжна і феноменально корисна для всіх типів шкіри, навіть для чутливої шкіри, схильної до почервоніння.

  • Сироватка Імуномодулятор з бета-глюканом. Для всіх типів шкіри. Високомолекулярна форма гіалуронової кислоти та низькомолекулярна.
  • Сироватка антиоксидантна на комплексі гіалуронових кислот і поліфенолах зеленого чаю. Для всіх типів шкіри. Особливо для проблемної, травмованої – рани, опіки, постпілінговий період регенерації, лікування акне.
  • Крем Активатор для посилення клітинного метаболізму. Для всіх типів шкіри. При регулярному застосуванні підвищує енергетичний фонд клітин, поліпшує кровопостачання, дихання і зволоження шкіри. Йдуть ознаки втоми, освіжається тон обличчя, знижується пігментація, повертається сяйво і тонус незалежно від віку.
  • Крем Скульптор для зміцнення овалу обличчя з Q10. Для всіх типів шкіри. При регулярному застосуванні зменшуються набряклість і обвисання тканин, поліпшується їх тургор і еластичність. Зміцнює овал обличчя, забезпечує м’який ліфтинг.

Anti-Aging вигоди гіалуронової кислоти.

Уміння зв’язувати вологу з гіалуроновою кислотою є надзвичайно важливим при старінні шкіри. Коли ми молоді, наша шкіра може тримати воду і зберігати збалансовану кількість вологи, але вона втрачає цю здатність, коли ми старіємо. У результаті виникає помітна втрата стійкості, податливості і зменшення пухкості та еластичності (привіт, зморшки). Простіше кажучи, гіалуронова кислота володіє потужними антивіковими властивостями. Незахищене опромінення на сонці та порушення навколишнього середовища послаблюють поверхню шкіри та викликають передчасне старіння. Ви знаєте, що щоденне використання сонцезахисного засобу є обов’язковою умовою боротьби з цими речами, але ви не знаєте, що антиоксидантні властивості гіалуронової кислоти та властивості шкіри також мають велике значення для пом’якшення цих проблем, особливо при використанні гіалуронової кислоти в якості частини повної антивікової системи догляду за шкірою, разом з іншіми інгредієнтами.

Гіалуронова кислота і гіалуронат натрію

На додаток до гіалуронової кислоти, ви могли бачити аналогічно названий гіалуронат натрію в списку інгредієнтів для догляду за шкірою. Не дивно, що ці два інгредієнти пов’язані між собою: гіалуронат натрію – це сіль, отримана з гіалуронової кислоти. Гіалуронат натрію корисний тим же що і гіалуронова кислота, але з однією додатковою перевагою – шкіра всмоктує її легше, ніж гіалуронову кислоту.

Чи означає це, що гіалуронат натрію кращий, ніж гіалуронова кислота?

Ні! Але оскільки гіалуронова кислота є більш дорогою, гіалуронат натрію частіше з’являється в продуктах по догляду за шкірою.

Сироватка антиоксидантна
Сыворотка антиоксидантная. Поліфеноли зеленого чаю і гіалуронова кислота

International Journal of Biological Macromolecules, December 2018, pages 1,682-1,695
Clinical, Cosmetic, and Investigational Dermatology, August 2017, pages 311-315
The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology, March 2014, pages 27-29
Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology, October 2012, pages 20–23; and March 2009, pages 38–43
Dermato-endocrinology, July 2012, pages 253–258
Journal of Drugs in Dermatology, September 2011, pages 990–1000
International Journal of Toxicology, July–August 2009, pages 5–67

Заказать звонок