Оплата – накладним платежем або на рахунок Приватбанку

Доставка – Нова Пошта, Укрпошта

детальніше

10 – 30% на товари ТМ Гіацинт

15 – 25% на Зелену Косметику
ТМ Экоматрица

детальніше

Гідролат кропиви дводомної Urtica Dioica

Кропива жалить, дряпає, підкрадається до нас. Ці природні захисні механізми рослини змушують нас триматися на відстані, але численні переваги і виняткові активні інгредієнти природного походження, – це чудова нагода ближче познайомитися з кропивою. Гідролат – самий м’який спосіб це зробити!

  • При прямому нанесенні на волосся кропива додає натурального блиску, запобігає жирності та лупі. Допомагає жирному волоссю. Також вважається ефективною у лікуванні або профілактиці облисіння. Насправді, кропива є одним із найдавніших відомих засобів для лікування та запобігання випадінню волосся. З цією ж метою використовується розмарин і шавлія 

Насамперед це пов’язано з високим вмістом сірки та кремнію в кропиві, які покращують здоров’я волосся, зміцнюючи його

  • Для здоров’я шкіри можуть бути корисними протизапальні та антиоксидантні властивості кропиви

Аромат: трави та сіна

Очистити

Опис

Гідролат кропиви дводомної // Urtica Dioica

Nettle

З самого дитинства ми всі уникали кропиви. Чому? Завдяки її пекучій властивості. Як тільки шкіра стикається з листям, миттєво з’являються поколювання та біль. На листках кропиви є гострі волоски. Ці волоски містять хімічні речовини, такі як мурашина кислота та гістамін, які можуть подразнювати шкіру та викликати печіння, свербіж, почервоніння. Волоски кропиви також містять ряд інших хімічних речовин, які можуть впливати на людину, включаючи ацетилхолін і серотонін.

Ця рослина використовується протягом сотень років як лікарський засіб. Сечогінний і проносний. Різні екстракти кропиви дводомної показали ефективність при лікуванні діареї, набряків і розладів сечовипускання, а також захворювань простати. Вважається, що кропива є ефективним блокатором гістаміну, а також зменшує запалення, і її використовували для лікування алергічного риніту.

Вітамін К наділяє кропиву потужною кровоспинною властивістю, він підвищує здатність крові згущуватися. Кровоспинним ефектом відомий і деревій (тисячолистник)

Рослина містить секретин, який нормалізує обмін речовин, стимулює утворення інсуліну і тим самим забезпечує зниження кількості цукру в крові.

Флавоноїди, дубильні речовини, таніни, фітонциди, органічні кислоти, хлорофіл – дають можливість впоратися зовнішньо при лікуванні виразок при варикозі, фурункулах що не гояться, екземі, яка супроводжується сильним свербінням, та інших шкірних захворюваннях.

 

  • Переваги пекучої кропиви в догляді за красою: зміцнення волос, регулювання вироблення шкірного сала, боротьба з лупою, боротьба з випаданням волосся, рост волосся, збереження еластичності шкіри. Гідролат кропиви – це самий м’який спосіб застосування рослини.
  • Найкраща синергія для догляду за волоссям/ зміцнення цибулин, контролю жирності, лупі, сухій себореї, свербежі/ , та проблемною шкірою – з гідролатами лавра, шавлії, розмарину, монардою

 

Nettle Herb

Інші поширені назви кропиви дводомної: кропива звичайна, кропива, лист диявола, кропива європейська, Grosse Brennesse (німецька), grande ortie (французька), ortiga (іспанська), brenninetla (ісландська), brænde nælde (датська).

 

Склад

Продукт первинної парової дистиляції 100% концентрований, не розведений водою, без спирту і консервантів.

Зберігання

☘ Перед застосуванням протестуйте на індивідуальну чутливість
☘ Зберігайте в холодильнику до 6 міс., Або в замороженому стані 12 міс.
☘ Після відкриття використати протягом 2-3 міс.
☘ Бережіть від прямих сонячних променів

Що таке гідролат?

Гідролат – це водна субстанція, витяжка цілющого складу рослини. Гідролати працюють легко і без ускладнень. Нашкодити ними неможливо, і максимально можливий оздоровчий ефект досягається природним шляхом.

Наш продукт це результат ПЕРВИННОЇ парової сублімації. Це найцінніша перша «вода» – не плутати з вторинним побічним продуктом у виробництві ефірних масел (т.зв. запашні води).

Первинний гідролат не завжди прозорий і не завжди повторює очікуваний аромат своєї рослини.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Гідролат кропиви дводомної Urtica Dioica”“

Разом з цим купують

Вам також може сподобатися…

Замовити дзвінок