піроктон оламін

Піроктон оламін, шампунь проти лупи

Піроктон оламін, шампунь та бальзам проти лупи

Піроктон Оламін – є активним інгредієнтом, який використовується в продуктах особистої гігієни та в косметичних засобах. Шампуні з Piroctone Olamine дуже ефективно лікують лупу та запобігають випаданню волосся, це один із найпоширеніших інгредієнтів «проти лупи». Це синтетичний актив, наразі немає природної альтернативи, яка була б такою ж ефективною.

Піроктон Оламін:

  • має потужну антибактеріальну, протизапальну та антимікробну дію
  • використовується для лікування себорейного дерматиту або лущення шкіри
  • відіграє важливу роль в усуненні неприємних запахів
  • багатьма способами стимулює ріст волосся
  • зменшує випадіння волосся та збільшує діаметр волоса

EWG (Environmental Working Group) класифікувала піроктон оламін як нетоксичний інгредієнт.

Лупа виникає через ріст грибка, надмірне виділення шкірного сала та місцеві запалення. Часто все це разом викликає лупу. Крім того, коли процес оновлення шкіри голови порушується, зайві мертві клітини утворюють грудки на голові та здаються оку видимими пластівцями, які називаються лупою. Надлишок шкірного сала також діє як інгредієнт для росту грибка на шкірі голови, що збільшує кількість кислот на шкірі які викликають подразнення та свербіж. Це призводить до локального запалення, яке посилює ріст клітин, що призводить до утворення лусочок, які здаються лупою на шкірі голови.

Причина, чому шампуні з Піроктон Оламіном можуть зменшити та усунути лупу, полягає в тому, що Піроктон Оламін, як відомо, вбиває грибок або грибкові інфекції.

Шампунь проти лупи з Piroctone Olamine ідеально підходить для власників жирного волосся, оскільки регулює вироблення шкірного сала.

Читайте також:

Замовити дзвінок