Тонік для обличчя з ніацинамідом та цинком

Власникам комбінованої і жирної шкіри

Регулювання вироблення себума і профілактика висипань взаємопов’язані і актуальні для власників комбінованої і жирної шкіри.

Сальні залози – активні помічники у виробленні себума, цієї природної і фізіологічної захисної «змазки» шкіри, але в силу різних причин сальні залози можуть перестаратися, і тоді їм потрібно допомогти подбати:

  • про прибирання надмірностей (щоб не цементувати пори, щоб не накопичувалися відмерлі лусочки рогового шару епідермісу)
  • про здоров’я мікробіома (вчасно підгодовувати)
  • про рівень вологи на поверхні епідермісу. Оскільки чим менше вологи, тим більше жиру, так працює компенсаторний механізм захисту шкіри

Для вирішення цих завдань використовуємо: пребіотики, рослинні екстракти, зволожуючі компоненти, м’які «зелені» ПАРи що не висушують і не подразнюють сальні залози. І назавжди відходимо від застосування будь-яких, в тому числі аптечних спиртовмісних засобів, лужних мил і аніонних ПАР, що руйнують мікробіом, рН і імунітет шкіри.

Читайте також: MICROBIOME FRIENDLY це концепція нашого бренду та Хамазулен в гідролаті ромашки аптечної (фото)

1й етап. Гель для вмивання.
Працює на екстрактах куркуми, солодки, чорного кмину, чебрецю, гвоздики, хмелю, розмарину. Комплекс м’яких ПАР, гідролізат, шовку і бета-глюкана, гідролати полину і шавлії.

Об’єми 50г, 100г (200г під замовлення)

2й етап. Тонік з Ніацинамідом.

Мультиактивний багатовекторний компонент – ніацинамід, вирішує одномоментно ряд завдань: регулює кількість себума, профілактує запалення, матує, відбілює, регенерує та зволожує.

Цинк, сірка та натуральний зволожуючий фактор (природний компонент шкіри) – зволожують, живлять, чистять пори.

Екстракти морінди, живокосту, шавлії, плюща, квіток соняшника знімають і профілактують запалення.

Церамідний комплекс «латає» і закриває пошкодження епідермісу.

Об’єми 50г, 100г (200г під замовлення)

Тонік для обличчя з ніацинамідом та цинком
Тонік для обличчя з ніацинамідом та цинком

Читайте також статтю Як ніацинамід допомагає шкірі

Замовити дзвінок