Чим корисна трояндова вода для вашої шкіри?

Гідролат троянди найкраще використовувати в догляді за шкірою обличчя, шиї та декольте. Гідратуючий міст із природним запахом, дистильований з пелюсток троянд тонізує та освіжає шкіру. Ми використовуємо його щодня, це універсальний засіб який підходить для кожного типу шкіри. Він є тонером та чарівною водою для розведення сухих масок, та має ще мільйон інших цілей.

Ось деякі переваги трояндової води про які ви повинні знати:

  • Освіжає, пом’якшує, тонізує та освітлює вашу шкіру
  • Відновлює і врівноважує рН шкіри
  • Контролює надмірне вироблення шкірного сала
  • Зміцнює бар’єрну функцію шкіри
  • В’яжучий та антибактеріальний гідролат заспокоює роздратовану суху шкіру
  • Допомагає зменшити почервоніння завдяки своїм протизапальним властивостям
  • Трояндова вода ароматна, і її іноді використовують як м’який природний аромат альтернативний наповненим хімічними речовинами парфумам

Як користуватися гідролатом троянди?

Досить просто. Використовуйте його як засіб для очищення обличчя або тонік. Розпиліть трояндову воду по всьому тілу та/або обличчю після прийому душу для отримання квіткового аромату та користі для шкіри. Ополіскуйте волосся нерозведеним гідролатом – це відмінний спосіб закінчити миття і закріпити кутикулу, надати волоссю додатковий блиск і зволоження.

Ще один способ домашнього догляду це легкі маски. Просочіть гідролатом маску-таблетку, і накладіть її на обличчя на 10-15 хвилин. Гідролат заспокоїть, тонізує і вітамінізує шкіру.

Розведіть порошкоподібну експрес-маску і також проведіть домашній ритуал краси. Формула маски з літотамнією, брінгараджем і амлой очищає епідерміс від забруднень і надлишку себума, пом’якшує, зволожує його, насичує необхідними поживними компонентами.

Форми та дози

Ви можете придбати натуральний гідролат троянди від Екоматриця у флаконах: 125 мл (спрей), 200 мл, та 50 мл (мініатюра, за запитом у менеджера). Трояндова вода цілком безпечна і не має вікових обмежень. Ми не рафінуємо гідролати, не додаємо спирт та інші консерванти.

троянда
Гідролат дамаської троянди Rose Damascena

Чи можна щодня використовувати трояндову воду?

Так, безумовно. Гідролат діє як природний тонік і його точно можна використовувати щодня, він негайно освіжить шкіру. Найкраще це те, що він працює для всіх типів шкіри, а отже, абсолютно безпечний для щоденного використання.

Чи слід змивати гідролат з обличчя?

Ні. Щоб забезпечити ефективну роботу гідролата, найкраще набризкувати трохи на обличчя і давати йому природним чином висохнути, або наносити зверху сироватку/крем. Це гарантуватиме, що він повністю всмоктується у вашу шкіру.

Користі з трояндової води дуже багато, оскільки це, безперечно, чарівне зілля краси, а також надзвичайно універсальне. Той факт, що гідролат троянди так легко доступний, також робить його основним продуктом краси для дівчат.

Купуючи трояндову воду, ви повинні переконатися, що купуєте лише 100% чистий продукт без домішок. Саме такий продукт випускаємо ми, в Екоматриці.

Краси вам та здоров’я!

Читайте також:


Замовити дзвінок