лаванда

Plant Therapy: Лавандова вода для обличчя та волосся

Активна лавандова вода чудово підходить для догляду за шкірою, та це фантастичний охолоджувач шкіри протягом літа. 100% натуральна лавандова вода має безліч способів застосувань, якими ви і ваша сім’я можете скористатися.

  • ГАРНА ШКІРА – чудово підходить для зволоження і оздоровлення вікової, сухої і чутливої шкіри, для жирної і крупнопористої шкіри
  • ТОНЕР ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ – Використовується для тонізації шкіри
  • АРОМОТЕРАПІЯ – 100% чиста лавандова вода володіє красивим і розслаблюючим трав’яним ароматом, який можна розпилювати як на білизну, на подушку, так і на шкіру. Лаванда добре відома своїми заспокійливими та розслаблюючими властивостями, які сприяють сну. Вона допомагає заспокоїти нервову систему
  • ОЗДОРОВЛЕНИЕ - противовоспалительное и антибактериальное средство

Аромо-лавандовая вода может использоваться для успокоения, гидратации и восстановления всех типов кожи. Вода из лаванды Lavandula angustifolia также отлично подходит для лечения раздраженной кожи, а также эффективный тонер для сухой кожи.

Легко використовувати: Тримайте невелику п ляшечку лаванди з розпилювачем в холодильнику і зрошуйте шкіру, коли захочете. Лаванда полегшить відновлення після сонця, допоможе заспокоїти почервоніння.

Лавандова вода для волосся. Пиво і яблучний оцет зазвичай використовуються в народній косметології як ополіскувачі, щоб надати волоссю блиску, а також зменшити лупу. Лавандовий гідролат – щє одна альтернатива. Він також має антибактеріальні та протигрибкові властивості (як і монарда, кстати), что вносит существенный вклад в поддержание чистоты, блеска и здоровья волос.

На самому волоссі лавандова вода відновлює, зволожує і пом’якшує тьмяне сухе волосся. Лаванда покращує кровообіг, тому деякі люди використовують її, щоб надати своєму волоссю додатковий поштовх до росту та густоти.

Втирайте трав’яну воду в шкіру голови, щоб покращити кровообіг, стимулювати ріст волосся та запобігти випаданню.

Сонячні опіки. Оскільки олія лаванди має відому репутацію використання при опіках, має сенс, що гідролат також охолоджує і пом’якшує сонячні опіки.

Гідролат лаванди Екоматриця Lavandula angustifolia

Аромат: более травяной или травянистый, с легкой цветочной нотой.

Добавки: не содержит спирт, красители, ароматизаторы, консерванты. Не разбавлен водой. 100% гидролат.

Безопасность: гидролат лаванды считается безопасным в использовании в отличие от эфирных масел. Его можно использовать ежедневно. Нет известных противопоказаний для применения кроме индивидуальной непереносимости лавандового масла, и беременности.

Также смотрите: Трав’яний оцет Лавандовий для волосся

Yarrow // Деревій // тисячелистник – загоювач ран

Розмаринова кислота (РА – rosmarinic acid)

Старинное рассольное мыло Soleseife

Трояндова вода для вашої шкіри

Заказать звонок