лаванда

Plant Therapy: Лавандова вода для обличчя та волосся

Активна лавандова вода чудово підходить для догляду за шкірою, та це фантастичний охолоджувач шкіри протягом літа. 100% натуральна лавандова вода має безліч способів застосувань, якими ви і ваша сім’я можете скористатися.

  • ГАРНА ШКІРА – чудово підходить для зволоження і оздоровлення вікової, сухої і чутливої шкіри, для жирної і крупнопористої шкіри
  • ТОНЕР ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ – Використовується для тонізації шкіри
  • АРОМОТЕРАПІЯ – 100% чиста лавандова вода володіє красивим і розслаблюючим трав’яним ароматом, який можна розпилювати як на білизну, на подушку, так і на шкіру. Лаванда добре відома своїми заспокійливими та розслаблюючими властивостями, які сприяють сну. Вона допомагає заспокоїти нервову систему
  • ОЗДОРОВЛЕННЯ – протизапальний й антибактеріальний засіб

Аромо-лавандова вода може використовуватися для заспокоєння, гідратації та відновлення всіх типів шкіри. Вода з лаванди Lavandula angustifolia також чудово підходить для лікування роздратованої шкіри, а також ефективний тонер для сухої шкіри.

Легко використовувати: Тримайте невелику п ляшечку лаванди з розпилювачем в холодильнику і зрошуйте шкіру, коли захочете. Лаванда полегшить відновлення після сонця, допоможе заспокоїти почервоніння.

Лавандова вода для волосся. Пиво і яблучний оцет зазвичай використовуються в народній косметології як ополіскувачі, щоб надати волоссю блиску, а також зменшити лупу. Лавандовий гідролат – щє одна альтернатива. Він також має антибактеріальні та протигрибкові властивості (як і монарда, до речі), що вносить істотний внесок у підтримання чистоти, блиску і здоров’я волосся.

На самому волоссі лавандова вода відновлює, зволожує і пом’якшує тьмяне сухе волосся. Лаванда покращує кровообіг, тому деякі люди використовують її, щоб надати своєму волоссю додатковий поштовх до росту та густоти.

Втирайте трав’яну воду в шкіру голови, щоб покращити кровообіг, стимулювати ріст волосся та запобігти випаданню.

Сонячні опіки. Оскільки олія лаванди має відому репутацію використання при опіках, має сенс, що гідролат також охолоджує і пом’якшує сонячні опіки.

Гідролат лаванди Екоматриця Lavandula angustifolia

Аромат: більш трав’яний або трав’янистий, з легкою квітковою нотою.

Добавки: не містить спирт, барвники, ароматизатори, консерванти.

Безпека: гідролат лаванди вважається безпечним у використанні на відміну від ефірних олій. Його можна використовувати щодня. Немає відомих протипоказань для застосування окрім індивідуальної непереносимості лавандового масла, та вагітності.

Дивіться також: Трав’яний оцет Лавандовий для волосся

Yarrow // Деревій // тисячелистник – загоювач ран

Розмаринова кислота (РА – rosmarinic acid)

Старовинне розсольне мило Soleseife

Трояндова вода для вашої шкіри

Замовити дзвінок